De Gondel 5 jaar in de gracht (7-7-’07 – 7-7-’12)!

7 mei 2012 By Gondelier Geen categorie

Het is 7 juli aanstaande alweer vijf jaar geleden (7-7-’07) dat ik officieel startte met de gondelvaarten door de grachten van Utrecht! Ongelofelijk hoe snel dat gegaan is en wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd.

Medio 2009 kwam gondel twee erbij en tot op heden zijn we nog steeds actief met de beide gondels. Vele bruidsparen, vrienduitjes en koppels hebben kunnen ervaren hoe bijzonder de gondelvaart en Utrecht is vanaf het water. Persbelangstelling vanuit diverse hoeken van de wereld kwamen kijken hoe de Venetiaanse gondel de Utrechtse grachten sierden.

Bedankt voor jullie allen in het blijvende geloof en de positieve energie de afgelopen vijf jaar! Minimaal nog 5 jaar erbij. Helpt u mee dat te bereiken?

 


Leave a Reply

* fields required