Start Vaarseizoen 2013

14 januari 2013 By Gondelier Geen categorie

Vanaf zaterdag 4 mei van 11:00 tot 19:00 staat onze eerste vaardag gepland! Wij openen dan officieel het nieuwe vaarseizoen, het zesde seizoen alweer voor De Gondelier van Utrecht.

Volgt u ons al op facebook? Hierop staan regelmatig de laatste weetjes en acties. Op deze pagina staat een link waarop u ons kunt volgen. U bent van harte welkom!

Ook dit jaar starten wij weer met de opleiding van nieuwe gondeliers. Voelt u zich aangesproken om bij ons aan de slag te gaan als gondelier? Dan kunt u zich aanmelden via onze contactpagina. U dient allereerst te beschikken over een goed doorzettingsvermogen, u bent verder enthousiast, sportief en beschikbaar op enkele dagen per week. Houdt u er rekening mee dat het roeien en besturen van een gondel gemakkelijker lijkt dan dat het er in de praktijk aan toe gaat!! Arjen, de Utrechtse gondelier, kan hierover meepraten :-).

Terug van weg geweest is de tocht van 30 minuten! Op veler verzoek is de gondelier gezwicht en heeft dit arrangement terug geplaatst. Op zaterdagen is deze tocht weer beschikbaar en op basis van beschikbaarheid kunt u ook zonder reservering aan boord stappen voor slechts € 12,50 per persoon tot 19:00!

Wilt u er zeker van zijn dat u de gondel echt helemaal voor u zelf hebt, dan kunt u nu alvast boeken voor het aankomende vaarseizoen 2013. Wanneer u dat doet ontvangt u een vroegboekkorting op de gondelhuur van 10% op de tocht van 30 minuten, 20% korting op de tocht van 60 minuten en 25% korting op de tocht van 90 minuten!! Deze actie geldt tot 30 april 2013.


Leave a Reply

* fields required